Uniunea Europeana subventioneaza coridele

Spectacolele barbare si pline de lasitate, care definesc poporul spaniol (cel putin asa declara conducatorii lor), coridele, sunt posibile si datorita SUBVENTIILOR IN VALOARE DE 110 MILIOANE DE EURO, ANUAL, oferite de Uniunea Europeana fermierilor care cresc tauri pentru aceste „fiestas”.

Acest lucru se intampla in conditiile in care coridele intra in conflict cu Articolul 13 din Tratatul privind Functionarea Uniunii Europene, in care se specifica:

La elaborarea şi punerea în aplicare a politicii Uniunii în domeniul agriculturii, pescuitului, transporturilor, pieţei interne cercetării și dezvoltării tehnologice și al spaţiului, Uniunea şi statele membre ţin seama de toate cerinţele bunăstării animalelor ca fiinţe sensibile şi respectă actele cu putere de lege şi normele administrative, precum şi obiceiurile statelor membre în privinţa riturilor religioase, a tradiţiilor culturale şi a patrimoniilor regionale.

corida

In mod evident, coridele fac parte din manifestarile de cruzime fata de animale. Fara subventiile Uniunii Europene administrate de brute spaniole, probabil ca aceasta industrie ar disparea.

Ia atitudine aici, scrie comisarului tau european ca nu esti de acord ca banii tai sa fie folositi de catre persoane bolnave psihic, in coride.

 

 

One thought on “Uniunea Europeana subventioneaza coridele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *