sistemul nervos central, prostul si viermele

Zici ca n-ai sistem nervos central, animalule? In cazul asta, probabil ca ai fost lasat pe pamantul asta ca sa slujesti, altfel n-ai fi avut de ce sa apari pe-aici, si sa consumi resursele planetei, ca un prost ce te afli.

Serios, ce valoare poate avea o viata care nu poate sa inteleaga cat de destepti suntem noi? Ce rol ai tu, pe scara evolutiei, ca sa meriti atentie? Nu latri, nu miauni, nu behai, nu grohai, nu tii cuvantari… nici macar nu esti capabil sa le asculti. In mod cert, viata ta e doar o netrebnica trecere spre moarte. Noi, cei destepti, am citit studii despre tine, stim ca nici macar nu simti durerea.

Singurul lucru pe care cercetatorii isteti (pe care-i citim si citam din toate pozitiile) n-au reusit sa-l explice, e de ce oare incerci sa scapi de moarte? De ce prezinti instinct de supravietuire, si unde naiba-l tii, fiindca circumvolutiunile nu ti le vedem?
In concluzie, dupa ce ca esti prost, mai esti si defect. Sau esti vreun smecher?

Ti-e teama, vierme? Te tarasti si incerci sa scapi? N-ai motiv, fiindca n-ai sistem nervos central.
In plus, toata existenta e ancorata in suferinta. Crede-ma, istetilor le e la fel de frica de transformare, istetii mor si putrezesc la fel ca tine. Revansa ta va fi atunci cand fratii tai se vor infrupta din resturile lor. Zambesti?

vierme

 

One thought on “sistemul nervos central, prostul si viermele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *