O echipa de fotbal devine vegana

Primul club de fotbal din lume care devine vegan – Forest Green Rovers

In Marea Britanie, mai precis in Nailsworth, echipa de fotbal Forest Green Rovers a devenit vegana. In fapt, nu numai jucatorii ci intregul staff a trecut, incepand cu 30 octombrie 2015, la o viata vegana.

Pe stadionul clubului, al carui proprietar este Dale Vince (un om de afaceri britanic), nu se mai serveau produse din carne inca din 2011, insa acum s-a renuntat si la produsele lactate, totul devenind vegan.

„Consumul e carne implica o cruzime incredibila fata de animale: doar in Marea Britanie peste un miliard de animale sunt omorate in fiecare an (neluand in considerare pestii). Toate aceste animale traiesc o viata scurta si ingrozitoare. In plus, fiecare dintre ele consuma mult mai multa hrana decat ofera consumul cadavrelor lor.

Vacile, spre exemplu, consuma in medie de 10 (zece) ori mai multa proteina vegetala decat produc. Cu alte cuvinte: 10 kilograme intra, 1 kilogram iese, ceea ce este incredibil de prostesc.” – a declarat Dale Vince.

dale-vince

Dale Vince

 

In acelasi secol, in Mordor, un personaj numit Booren Betsy afirma ca Raportul Organizatiei Mondiale a Sanatatii a prelucrat datele cu intentia de a obtine un rezultat nefavorabil industriei carnii. Booren este vicepresedinte pe probleme stiintifice in cadrul North American Meat Institute.

booren

Booren Betsy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *