„Mercy For Animals” acuza „American Humane Association” si „Foster Farms” de reclama mincinoasa

Pe 2 iulie, „Mercy For Animals” a depus o plangere impotriva „Foster Farms” si „American Humane Association”, pentru reclama inselatoare in privinta declararii crescatoriei de pui „Foster Farms” ca „umana”.

Plangerea este bazata pe dezvaluiri ale unor imagini care arata lucratori ai „Foster Farms” lovind pasarile cu pumnii si picioarele, sau chiar fierband de vii pe unele dintre ele.

„Mercy For Animals” cere Federal Trade Commission sa ia pozitie impotriva „Foster Farms” si „American Humane Association”; in fapt, milioane de animale sunt torturate in vreme ce consumatorii sunt mintiti, „Foster Farms” fiind inclusa pe lista companiilor certificate de „American Humane Association” ca aplicand tratament „uman” animalelor. Mai mult, sigla “American Humane Certified” este prezenta pe toate ambalajele produselor „Foster Farms”, precum si in reclame si website-uri.

Acest demers face parte din actiunea mai larga numita „American Humane Scam”, care are ca obiectiv reducerea suferintei animalelor de ferma si inasprirea conditiilor de obtinere a certificatelor „American Humane Association”.

 

Indiferent de rezultatele acestei plangeri, care oricum poate afecta doar companiile din SUA, nu trebuie uitat faptul ca cel mai sigur si onest mijloc de a ajuta animalele de ferma este sa nu le mai mancam.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *